Menu
Gildia Pióra na Patronite

By żyć

leci kropelka dżdżu
po nerwów sieci listka
łagodzi jego ból
po suszy
która wyniszcza
czym dla liścia deszcz
tym łza jest dla człowieka
oczyszcza
koi żal
gdy po policzku
przemyka

57 038 wyświetleń
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!