Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ważki

Lecą ważki
w stanie nie-
-ważkości się
nie zważą,
nie odważą się
zważyć, za lekkie
ważki-niepoważki
niepoważne
niepo-ważkie,
że aż miraż
tworzą ważki
te, ważki
nie przejmują
się, ważki w
nieważkości
nad kukułczą
gwiazdą.

12 241 wyświetleń
135 tekstów
3 obserwujących