Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

No cóż

łatwo kartkować siebie,
przewracać najgorsze i przydarzać
w nieznanych formach

tylko potem bywają dni bez papieru,
gdzie shit happens
(09.04.2014)

53 625 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • RozaR

    13 April 2014, 22:13

    EE tak jakoś bez idei i puenty z sensem.

  • M44G

    13 April 2014, 19:15

    AHA miłego wieczoru.

  • Akte

    13 April 2014, 19:14

    slangowe wyrażenie- złe rzeczy mogą się przytrafiać
    bardziej egzystencjalnie, może też być bardziej fizjologicznie, jak kto uważa
    a dlaczego nie?

  • M44G

    13 April 2014, 19:09

    "tylko potem bywają dni bez papieru,
    gdzie shit happens"

    gdzie... co? -co znaczą te słowa po angielsku i czemu są po angielsku?

  • Akte

    13 April 2014, 19:05

    gdzie ... co?

    formalnie takie sytuacje się zdarzają w życiu codziennym,
    a mniej osobowościowo, interpretacja dowolna

    pozdrawiam

  • M44G

    13 April 2014, 19:01

    gdzie ... co?