Menu
Gildia Pióra na Patronite

☠ Tam, na morzu śmierci ☠

Łatwo popaść w pychę,
łatwo popaść w chciwość,
trudniej jest być dobrym,
trudniej jest dać miłość ...

Tam, na morzu śmierci,
wsiadają na tratwę
wszyscy źli i płyną
do piekła na zawsze ...

A piekło istnieje,
wiem o tym na pewno ...
miałem objawienie,
miałem je nie jedno ...

i doznałem krzywdy
od złych ludzi strasznej,
wiem, że oni pójdą
do piekła na zawsze.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    25 February 2021, 07:13

    Nie wracaj już tam, bo tratwa zgniła

    od Moon G