Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja

Łatwiej spacerować pod rękę
Z Nadzieją...
Obejmując jej najmniejszy paluszek
Czule głaskając, dotykać leciutko
Trwać przy niej blisko

Z Nadzieją...
Rozmawiać można o wszystkim
Słowa same układają się w zdania
Temat do rozmowy jest zawsze
Jesteśmy z sobą tak blisko...

Z Nadzieją
Idziemy zbyt długo
Drogi już nie tak proste
Nowa miejscowość te same wspomnienia
Nazwa jej trudna i szorstka
Zwątpienie
A ja kroczę z Nadzieją
Do końca...

4077 wyświetleń
38 tekstów
2 obserwujących
  • sprajtka

    5 May 2012, 19:35

    Gdzie tu erotyka?