Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zniknęły

Lato, wiosno, jesień, zimo
Proszę mnie wysłuchać
Gdy rok mi się wami przeplata
Zawsze wspominam te lata
Takiej prawdziwej wiosny
Gdzie byliśmy szczęśliwi razem
I ten szelest liści
Pod twoim jesiennym krokiem
Ochłodziło się trochę
Zbielał twój rumiany koloryt
Bardzo tęsknię za wami
Oraz waszymi porami

1289 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!