Menu
Gildia Pióra na Patronite

Super, że jesteś...

Ulena8

Lato, minęło, upalne, gorące...
Teraz czas na jesień, na jej ciepłe słońce,
głaszczące ukratkiem liście kolorowe,
Czas na strugi deszczu, stukajace w szyby na spacery z psem na grzyby...
a potem zimny wiatr wszystko posprząta, zamiecie i znowu miło będzie pomarzyć...o lecie.

774 wyświetlenia
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!