Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniaturka

~~Lato... babie lato

Grążele żółte, białe nenufary
w pamięci lata wspomnieniem zostały.
Smuteczki snuję dzisiaj z babim latem...
Kiedyś, popłyniemy w trzciny kajakiem.

48 003 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • Maciek Zz

    20 September 2020, 20:02

    wiedziałem 😀