Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** [Latami ...]

Latami
w ciszy zaplatali
warkocze wstydu

Czując
dotyk znajomych palców,

pod ubraniem
utkanym z plugawej wyobraźni
oprawcy

Konwalie dzieciństwa
zostały odebrane
bezpowrotnie

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • 6 March 2019, 21:23

    Wymowne...
    Dobranoc.