Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wal(ni)ęty

Latają dziś niemal wszyscy
udają , że sobie bliscy
Kwiaty , laurki , pierścionki
nie żałują skarbonki
Zakochani , omotani
medialnie zacofani
Zapominają , że kochać należy
nie dzisiaj , tylko każdy inny dzień niech wam się odświeży

99 868 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
  • lio159

    15 February 2014, 00:11

    Trafnie opisane ;)

  • UniiQuue

    14 February 2014, 22:56

    doskonale popieram autorkę
    miłość na co dzień, nie tylko od święta.

  • AMA

    14 February 2014, 22:17

    ale dziś też, pozdrawiam:)

  • taktojax

    14 February 2014, 21:50

    Daj radość każdego dnia , by ten dzień nie musiał być wyjątkowym.

  • krysta

    14 February 2014, 21:45

    Czyż nie o radość chodzi, Walęty dziś uśmiechnięty,
    a ci ,którzy kochają, na co dzień uśmiech mają :))