Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śmierć nie ma metryki

..minęło już 17 lat,
czy to dużo?!,
dla wszechświata
nie istotna to strata,
zatarło się z czasem,
Twoje ostatnie spojrzenie,
wyblakł smak Twoich ust,
nawet ból.. boli inaczej,
hmm.. dla nikogo
już tyle nie znaczę..
nie znaczę..

130 912 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!