Menu
Gildia Pióra na Patronite

16

Lat szesnaście
więc me gratulacje
Boś starszy i doroślejszy
co nie znaczy że mądrzejszy

Jeszcze czasu musi upłynąć
byś potrafił sobą zabłysnąć
Życie poznać
ludzi rozpoznać

Szesnaście lat
już żeś nie małolat
Wąsior się rzucił
mięsień zagęścił

I choć w swym krótkim życiu wiele przeszedłeś
złą drogą nie poszedłeś
Więc bądź mi moją dumą
a każdy Twój dzień perfumą

Synu - jesteś moją dumą.I wierzę w Ciebie.
Twój stary :D , kocha Cię młodzieńcze.

99 857 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
  • Xavier.

    4 May 2014, 21:15

    Szczere wyznanie miłości do syna;)