Menu
Gildia Pióra na Patronite

świerki zielone śniegiem otulone

las bielą wyścielany
ni ścieżki wydeptanej

gdzieniegdzie ślady kierują
ich tropem przez zaspy

człowiek przybył
karmnik napełnił

zwierzyna ucztę zaczyna

Krystyna A.Sz. 14.01.2017r.

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!