Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wolność

Łapię w ręce wiatr.
Tej ciepłej nocy.
Wdycham powietrze
jak najwięcej
zapełnić płuca.
By móc je zatrzymać.
Kochane powietrze.

2392 wyświetlenia
23 teksty
5 obserwujących
  • Duch_Sumienia

    25 March 2015, 04:06

    Chyba, że się mieszka w dużym mieście, to lepiej nie wdychać za dużo ;)

  • carpe_noctem

    16 January 2015, 15:15

    Takie proste, a jednak niebanalne. :)
    Pozdrawiam,
    C.N.