Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiem

lukaajka

lukaajka

Łapiąc cię za rękę wiem, że przeprowadzisz mnie przez piekło, by dojść do niebios.
Wiem, że jesteś daleko, lecz blisko serca mego,
Wiem, że ciebie tu nie ma, ale mam nadzieję, że nie uciekasz.
Wiem, że gdzieś na mnie czekasz, ja biegnę do ciebie, zaczekaj.
Wiem też, że nie zranisz mnie, bo mnie uwielbiasz.
Wiem, że przyjdzie taki dzień, w którym będę szczęśliwa, ale tylko z tobą.
Wiem, że to ty jesteś ten, któremu mogę serce ofiarować, bez obawy o zniszczenie go.

7218 wyświetleń
77 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!