Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kryształy Rodzinne "

Łapałam ja słone kryształy
Tak pięknie wyglądały
Te rodzinne - cierpiące
Najszlachetniejsze błyszczące
Nawlekałam na sznur nadziei
Wierząc naiwnie - że przetrwają
Zimę...wiosnę...lato...jesień
By pamiętać ten trudny czas
Ani jednego kryształu nie stracić
Żyć najpiękniej jak się potrafi
...
11.02.2021
11:00

281 014 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!