Menu
Gildia Pióra na Patronite

''My''

Lampa w kącie gdzieś tam samotnie migoce
w powietrzu unosi sie zapach Ciebie, te zszemrane noce
gdzieś w głębi umysłu poszukuje horyzontu
mam wielką armię, w Twoim sercu linia frontu
mape siebie od zawsze na szczerości naznaczałem
pewność siebie przeważnie moim piedestałem
zastanów się głębiej z kim dzieliś swe łoże
bo cóż piękniejszego niż My przytrafić się może

364 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!