Menu
Gildia Pióra na Patronite

szkło

łąkę zieloną
spiętrzone barwy kwiatów
niebo błękitne
jasność słońca

żal i radość
cóż tobie bym dał

pochłonęło cię zimne szkło wspomnienia
tak trwałe

to ja kruszę się w pył zarysowany bólem

3413 wyświetleń
57 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!