Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez wyrazu

Ładne to miasto
Nijakie
Nikt nikogo nie zna
Już lisy są bardziej towarzyskie
Wyciśnięto cytrynę do atmosfery
Skrzynki cytrusów
Posypane pieprzem
Ostrym
Każdy taki sam
W swej różności skryty
Ból rozśmiesza

31.03.2016

104 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!