Menu
Gildia Pióra na Patronite

wkrótce

lada chwila odejdę
sam jeszcze nie wiem gdzie

nie będzie mnie tutaj
a tam tym bardziej

utknę gdzieś w przestworzach
wiary i wyobrażeń

po cichu szeptem mówię
żegnam was

99 873 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!