Menu
Gildia Pióra na Patronite

/akrostych/

L ubię chwile kiedy znów mogę drżeć będąc na odległość twojego oddechu
A utostradą dreszczy grzmisz jak przy burzy
T ęsknoty i pragnienia wplatam w szumiące strugi deszczu a ty
O czom mym zmęczonym przywracasz śmiech kolor i blask...

Pryga Sylwia

40 647 wyświetleń
285 tekstów
27 obserwujących