Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kwiaty

Kwiaty umierają
Jak nasze nadzieje
Gniją powoli od samego dna
Wiją się w bólach
Twarz marszczą cienie
Znika powoli w otchłani zła

Myślą czasami o kwiatach
Niewydanych jeszcze na świat
Myślą często o życiu
Wczorajszego dnia

48 212 wyświetleń
349 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!