Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jakim być

kwiaty również stają się brzydkie
kiedy tracą swoją świeżość

jakże jest krótki czas piękności
których ich żywotność
tak za uracza

czy warto być pięknym
wspominać o pięknie

ależ boli

a kto brzydkiego kocha

również boli

więc jakim być

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!