Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie dam pieniędzy

Kwiaty cukiernia
Ciuchy
Kawiarnia
Stroje wystroje
Kolacja

Nabiał pieczywo
Warzywa
Owoce
Piwo napoje
Alkohol

Ref :Nie dam pieniędzy nie dam
Boooo nie mam
Bo nie mam
I nie dam

Tabletki rowerki
I dieta
Pantofle szpileczki
Fryzjerka

Prezenty rocznice
Mechanik
Szmaty mandaty
Hydraulik

Ref : Nie dam pieniędzy nie dam

Woda intern et
Psia kaarma
Gaz światło
Piekarnia

Dzierżawa ciepło
I ścieki
Mydło powidło
Żona i dzieci

Ref . Nie dam …..

Zapis poprzez dwa aa lub inne takie są po to bym nie zapomniał melodii .

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!