Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój film

Kwiat naparstnicy w naszym ogrodzie
Jest jak mądrze rozwijające się marzenie
Od olśnienia przez skonkretyzowany plan
Po owoc życia w szczęściu

Rozwijają się kolejne przecudne dzwoneczki
Zaczynają gdzieś na wysokości metra
I skończą obdarowywać nas pięknem
Daleko wyżej niż dwa metry nad ziemią

Gdy przebrzmi radość nasza z ostatniego dzwonka
U dołu całego kwiatostanu będą już nasiona
Jak marzenie które przemieniło się
We wspaniały mądry wręcz boski los

297 705 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • fyrfle

    10 July 2019, 13:40

    Tak mógłbym, ale robię tylko zdjęcia i słowa.

  • 17 June 2019, 18:11

    Mógłbyś robić filmy przyrodnicze.
    Pozdrawiam. :))