Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kwiaty Miłości

Kwiatki ? A może konwalie
On ? Czy Może ona
Miłość ? A może nienawiść

Jeśli go kochasz to Zostań .
Nie uciekaj Proszę
Już cały świat cie zna .
Więc Zostań z nami
Każdy Cie docenia Kocha i szanuje
Proszę zostań dziś a jutro odejdź

1131 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!