Menu
Gildia Pióra na Patronite

..rozmowa..

..kwadrans dialogu,
prawie o niczym,
nie rzeczowy,
prawie martwy,
nie treściwy,
bez wysiłku..
ale był..

130 782 wyświetlenia
869 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!