Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Kurz wątpliwości
Przykrywa cienką warstwą
Żywą barwę wspomnień

Doganiam cień niepokoju
Całuję go na pożegnanie

Łagodna obojętność
Tuli wrażliwe serce
A duszy pozwala zasnąć

Burzliwość odległych uczuć
Huragan nieokiełznanych niegdyś emocji
Blednie w pastelach umykającego czasu

7977 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    5 December 2013, 13:54

    ładnie nakreślony nastrój wyciszenia na dobra noc

  • krysta

    4 December 2013, 13:16

    ładny wiersz...pozdrawiam