Menu
Gildia Pióra na Patronite

wino...

Kupiłem wino !!!
Czerwone, nie byle jakie !!!!
Chcę je pić z Tobą,
Upajać się Twym smakiem.
Tylko z Tobą chcę pić ..
czerwone wino!
z Czerwonych Twych ust,
Natury kolorem obdarowane.
Spijać z nich czerwień aż obudzi nas ranek.
W winnym oddechu czuć bliskość Twego Ciała...
I wszystko tak zgodnie..
jak ja bym chciał i Ty też byś tak chciała.
Tulić się do rana jak winne pnącze i zostać tak na wieki z Tobą,
przez lata gorące.

4134 wyświetlenia
25 tekstów
4 obserwujących