Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zieleń...

Kupiłam sukienkę
w kolorze nadziei
z myślą o naszym
piątkowym spotkaniu

Nie pragnę teraz
wystawnej kolacji
a Twojego spojrzenia
pełnego tęsknoty

Otulony w dotyk
który tak pieściłby
nagie ramiona
pozbawione biżuterii...

15.01.2016

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • wyspiarka

    25 January 2016, 10:44

    Mój ulubiony kolor...
    POZDRAWIAM :) !

  • Smurf007

    15 January 2016, 17:36

    optymistka :)

    to dobrze ;p

  • onejka

    15 January 2016, 14:28

    W kolorze nadziei tyle obietnic...:)