Menu
Gildia Pióra na Patronite

W oczekiwaniu na spotkanie

kupiłam florystyczną gąbkę
by przechować w niej łzy
powodem ich jesteś ty
gdy wrócisz i poprosisz o aprobatę
z premedytacją wycisnę z gąbki łzy
i zrobię ci z nich rzewną herbatę

57 044 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!