Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odrzucona prośba..

Kupeczka białego proszku,
szklanka wody.
Pogmatwany świat wokół.
W głowie bezkresna przestrzeń.
Chadzał pochylając się nad innymi.
Prawdziwa radość w dawaniu.
Stąpał po zwierciadle odbijającym oczywistość.
To było śliskie lustro.
Panie Boże wybacz,
jedyny dom u Ciebie..
Przyjęto.
Będziesz żył..

33 507 wyświetleń
384 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!