Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 22 November 2020

Westchnienie...

Kulę się w sobie
gdy nadzieja
opada na podłogę
a listopadowa aura

Odzwierciedla smutek
zaplatany o ciche
niejedno westchnienie
pragnące znaleźć ulgę

Mogę tak godzinami
odbywać rozmowę
między sercem a rozumem
lecz dusza szepta..

"Cierpliwie czekaj.." ;)

20.11.2020

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    22 November 2020, 20:04

    Aj.. Pisze co w sercu gra. :)

    Dziękuję ❤️

  • Infinite Gentleman Night

    22 November 2020, 17:29

    Już nie bądź taka skromna Aniu ,niejedna osoba w tym miejscu mogłaby Ci pozazdrościć tak pachnących pięknem 'wypocinek' :)))
    ...w tym i ja ;)
    Miłego wieczoru życzę :)

  • sprajtka

    22 November 2020, 08:15

    Zasłużone wyróżnienie:)

  • Pechowa_

    22 November 2020, 08:08

    Alu dziękuję :)

    Miło na sercu z rana :)

  • sprajtka

    22 November 2020, 08:07

    Gratulacje:)

  • Pechowa_

    22 November 2020, 08:05

    No właśnie :)!
    Patrzę i nie wiem co tutaj się dzieję ;)

    To bardzo miłe że ktoś docenia moje wypociny ;)

  • Infinite Gentleman Night

    22 November 2020, 07:12

    Gratuluję :)
    Nabroiłaś i doigrałaś się ...nominacji ;)