Menu
Gildia Pióra na Patronite

A co jeśli

Tymoteusz Ika

Tymoteusz Ika

Ktoś kiedyś powiedział że przysięgi złożonej Bogu nigdy się nie łamie
Że dochowując jej zachowujemy swój honor
A co jeśli nie mamy już honoru
Policzkowani raz z lewej raz z prawej Zastanawiamy sie co jeszcze nadstawić
A co jeśli tym kimś był sam szatan

1968 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący
  • 22 December 2018, 11:40

    Człowiecza pieczęć jest goowno warta.
    Kompas masz w sobie, oceniaj owoce i szukaj najlepszej z dróg, a ona nigdy nie jest łatwa.
    Pozdrawiam. :)

  • Yankes

    17 December 2018, 22:55

    Tracąc honor przestajesz być Człowiekiem.