Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poeta

Ktoś złamał czas
Upadł pragnieniem za bramą
A przecież życie malował w słowach ...

11 438 wyświetleń
132 teksty
15 obserwujących
  • Pytia

    5 November 2019, 17:05

    eyesOFsoul to dotyczy kogo-czegoś pod tym wyzwaniem

  • Pytia

    5 November 2019, 17:03

    ale pieprzycie, nieźle, by to zrozumieć...trzeba mieć osobowość

  • PetroBlues

    13 August 2012, 20:35

    Zatrzymało...

  • 6 June 2012, 15:33

    Układając puste słowa obok siebie, tworzysz przepaść.

  • 6 June 2012, 15:29

    ...zbyt ulotnych.