Menu
Gildia Pióra na Patronite

Promocja okoliczności

Ktoś nie spał
I pisał wiersz
Gdy za ścianą
Słychać było jęk
Orgazm w promocji
za sto pięćdziesiąt
A ten za ścianą ktoś
marzył by z Anią
Dwie ulice stąd....

Na łóżku leżał pan
Lat juz czterdzieści
Połowa w fabryce
Bo była promocja
Od życia okoliczności
Kolega dał etat
I wciąż marzy
By hodować konie

A tam za oknem
Paliło sie światło
Student wkłuwał
Na zaliczenie promocji
Lingwistykę
Sam zapomniał juz
Co to jest
Bo w promocji od życia
Tylko tam dostał indeks
A marzy by grac rocka

Ktoś nie śpi
bo pisze wiersz
I marzy ...
czeka na promocje
Od okoliczności

103 385 wyświetleń
1203 teksty
141 obserwujących
  • szpiek

    20 June 2017, 07:21

    Proszę bardzo :-)

  • onejka

    19 June 2017, 22:48

    Ostatni astrofa dla mnie, dzięki ;)