Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Kochać siebie~~

Ktoś mnie poprosił o tekst do piosenki Ericka Claptona i zrobiłam to z przyjemnością bo to piękna piosenka i dziękuję tej osobie za pomysł:)

http://www.youtube.com/watch?v=JxPj3GAYYZ0

Czy mam jeszcze czas
Żeby cieszyć się z życia
Znaleźć miłość w nas
By móc sięgnąć do nieba

Zamyślam się i tęsknie wciąż
Nie wiem już czy mamy czas
Kochać siebie

W twoich oczach łzy
Nic nie mówisz dlaczego?
Przecież ciebie chcę
By uchylić ci nieba

Zacznijmy znów od czułych słów
Miejmy czas by znaleźć sens
Kochać siebie

Znajdźmy siebie w snach a przyrzekam ci
Miłość tobie dać na te wszystkie dni
Piękne dni

I będzie tak jak tylko chcesz
Uwierz mi bo wiem już że
Kocham ciebie

Więc uśmiechnij się
Łez już więcej nie trzeba
Bo już chyba wiesz
Jesteś jak gwiazdka z nieba

Choć przytul się i uwierz że
Miłość to największy skarb
Bo cię kocham..

109 553 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • słoneczniki

    18 August 2013, 21:05

    Czyta się z uczuciem, lekkością, czułością...

  • misiek45

    18 August 2013, 20:21

    Dziękuję sercem za komentarze które miło było czytac, oraz za zeszyty i fiszki-mile spędzonego wieczoru Wam życzę i słodkich snów na dobranoc:)

  • Pechowa_

    18 August 2013, 09:21

    Kochana Agnieszko Mnie wierszem zaczarowałas!
    Piękny !

  • czarna mamba

    18 August 2013, 09:05

    Jam też Kochanie :) buziole na DzieńDobry:)))Misiaczku

  • krysta

    18 August 2013, 00:19

    Miłość to życie...najważniejsza ,a najbardziej chce się odczuwać jej smak, gdy wydaje się nam ,że czasu brak...
    Piękny tekst do piosenki :)
    Agnieszko pozdrawiam na dobranoc :)

  • Kreon

    18 August 2013, 00:17

    fajny ;)