Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Ktoś, komuś"

ktoś
komuś
kiedyś
podarował
chwilę
może dwie...
i wiosna nadeszła
dla niego
dla niej
znowu

1418 wyświetleń
10 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!