Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

ktoś kiedyś wyrwał mi skrzydła
kazał stąpać bosymi stopami
po szkle
skrawkami marzeń
obiecywał raj

byłam gotowa do drogi
przez ciernie i wyschnięte pustynie
pełna nadziei na promyk wschodzącego słońca

u kresu sił ukazał się On
śnieżnobiały puch
otula zbolałe ciało

nie czuje już strachu
ukojenia miód
spływa po Sercu

odnalazłam raj
w Twoich ramionach N ...ღ
Dziękuję

Dedykowane ...N ღ

12.04.2017
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=etYtpKN8TgM

55 891 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • mill

    14 May 2017, 17:28

    :*

  • Cris

    12 May 2017, 11:44

    Pięknie piszesz dla N''...ten raj niech trwa... ;)
    Pozdrawiam :)