Menu
Gildia Pióra na Patronite

01 KWIECIEŃ

Któregoś dnia
poznałem Cię

Pięknego dnia
Klęcząc
i miłość wyznając

a Ty
...uśmiechnęłaś się
"prima aprilis"
odpowiadając.

Dedykacja dla ...mojej ulubionej daty

11 624 wyświetlenia
79 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!