Menu
Gildia Pióra na Patronite

..

Któregoś dnia może mnie nie być, po prostu załóż,
Przypomnisz mnie sobie, ale nie czuj żalu,
Życie się będzie toczyć i tak pomału,
Wytrzesz z łez oczy, mnie nie żałuj..

4088 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący
  • Black_chocolate

    28 May 2011, 12:39

    regulamin się kłania.