Menu
Gildia Pióra na Patronite

przyjacielu

któregoś dnia zwariuję
zacznę wieszać ubrania na żyrandolu
wychodzić w piżamie na mróz

bosymi stopami kruszyć brudne kałuże
z błogim uśmiechem
konsekwentnie zamarzać

ubzduram sobie
że świat mnie potrzebuje
i wyruszę w drogę dalej niż kiedykolwiek

zostań wtedy ze mną

390 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!