Menu
Gildia Pióra na Patronite

Letnia perspektywa

Kto wywierci palcem
Dziurkę w piasku
Kto oceni czy jest sypki
Przesypując ze swej dłoni
Patrząc czy prościutko leci

Usypawszy piramidkę
Swą prywatną własną wydmę
To kładziemy nosem przy niej
I popatrzmy na świat Boży

Z takiej właśnie letniej perspektywy

76 451 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!