Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strata

kto lubi pisać o stracie?
o rozerwaniu serc
o rozerwaniu duszy
o rozerwaniu świata

rozsypka
tak jak w przepisach
potrzebuje mleka i jajek
aby pobudzić się rano
z pozornym uśmiechem na twarzy

3014 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!