Menu
Gildia Pióra na Patronite

Hero

Kto będzie walczył o to, co słuszne?
Kto pomoże nam przetrwać?
Prowadzimy walkę o nasze życie
i nie jesteśmy gotowi umierać.

Kto będzie walczył za słabych
i sprawi, by wierzyli
w sprawiedliwość?

To tylko kolejna wojna,
tylko rozdarta rodzina,
kolejny stracony dzień.

Jestem jedynie krok od przepaści,
po prostu krok od utraty wiary.
Po prostu kolejny dzień w świecie,
w którym żyjemy.

Mam w sobie bohatera,
zamierzam walczyć o to, co słuszne.
Mówię sama do siebie
i jeśli walka mnie zabije,
to jestem gotowa zginąć.

8190 wyświetleń
55 tekstów
4 obserwujących
  • marka

    20 December 2010, 08:28

    To jest wiersz na czasie!!!
    Poruszony temat zapada w pamięć.
    Super.
    Pozdrawiam.