Menu
Gildia Pióra na Patronite

Blask miesiąca.

Księżyc jak świeci w całej swej pełni
W takowy to sposób przez szyby zagląda
To moja natura dziczeje i Twego ciała pożąda
Lecz wiem o tym, że to jest tylko złym snem
W blasku miesiąca Twoje odbicie widzieć chcę

http://www.youtube.com/watch?v=auoArgmzqN4

66 744 wyświetlenia
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    14 May 2014, 18:55

    Dziękuję. Księżycowej nocy życzę.

  • fyrfle

    14 May 2014, 17:00

    Skomplikowane, ale popieram dzikość i pożądanie.