Menu
Gildia Pióra na Patronite

księżyce
ich źrenic
napotkały się

pełnia
serca ich
zalała

bezpowrotnie utoneli

5810 wyświetleń
66 tekstów
6 obserwujących
  • Pechowa_

    10 October 2013, 17:26

    Piękne !