Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Księżyc za oknem
Stroi się
W srebrne pióra chmur
Przegląda się
W płatkach śniegu
Płynie wąską łodzią nocy
Do brzegu dnia

Następnego bez Ciebie

4466 wyświetleń
40 tekstów
10 obserwujących
  • DirtyIzz

    2 November 2010, 13:58

    Przy Twoich wierszach warto się zatrzymać.
    Nie zieją banalnością, jak niestety większość 'wierszy' na tej stronie.
    Pozdrawaim :)

    od Grafit
  • Seneka 18

    14 September 2010, 14:31

    Cudo...