Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kilka wariacji na temat księżyca

Księżyc usiłuje postawić pieczęć
Anioł pilnuje wrót do snu
Koszmar nie wejdzie
*
Księżyc sierpem
Na niebie wisi
Bezsenne dni
*
Granatowe niebo
Gwiazdy spadają
Myślę o tobie

135 882 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • Cris

    6 September 2019, 09:09

    Z podobaniem :)

  • 5 September 2019, 20:44

    :))