Menu
Gildia Pióra na Patronite

Księżyc przechylił dziś głowę
i wygląda jakby chciał odpocząć
tak jak ja odpoczywam przy Tobie
tylko, że ja muszę odejść
ale nie wiem dokąd

27 361 wyświetleń
174 teksty
4 obserwujących
  • słońiczka

    2 November 2014, 22:51

    Tam dokąd zmierzamy nie ma drogi, nie bądź smutny.